top of page
Foto 06-09-2021 21 19 35 (1).jpg

x Marjon

Bedankt dat je even een kijkje hebt genomen op Lighthousevrouwen. Ik hoop met heel mijn hart dat je er iets uit hebt kunnen halen wat je aan het nadenken heeft gezet, je een nieuw inzicht hebt gekregen binnen je eigen perspectief, of iets van Jezus hebt geproefd. Heb je vragen, zit je ergens mee of wil je over een bepaald onderwerp meer weten? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan via het onderstaande formulier, het onderstaande e-mailadres of je kunt op Instagram ook gewoon een berichtje achterlaten.

LIGHTHOUSEVROUWEN INSTAGRAM

INFO@LIGHTHOUSEVROUWEN.NL

Image by Ethan Dow

neem contact op

snel BERICHTJE doen

Dankjewel voor je berichtje! Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

spreken

Mijn hart ligt voornamelijk bij het praktisch en tastbaar maken van het geloof in God. Daarom ben ik ook beschikbaar om te spreken op jeugdgroepen, Alpha's, vrouwenactiviteiten en soortgelijke events. Vaak gebruik ik mijn getuigenis om te spreken over hoe je obstakels en tegenslagen overwint in je leven, maar ik ben voornamelijk heel enthousiast over thema's zoals sexualiteit, vrouw-zijn, singleschap en weerbaarheid. Mocht je daar meer over willen weten, neem dan vooral contact op met mij om hierover door te praten.

Image by Toa Heftiba

​​"Ik zie uit naar een generatie van vrouwen die sterk en moedig in het leven staat, aangedreven door Gods kracht. Een generatie die zich weerbaar voelt op geestelijk, emotioneel, seksueel en fysiek gebied. Een generatie die haar stem vindt, opstaat en zich wapent tegen onrecht en doet wat ze kan voor de gebroken wereld om haar heen."

bottom of page