top of page
Image by Gantas Vaičiulėnas

de missie

is dat jij...

Foto 06-09-2021 21 07 23 (1).jpg
1. Groeit in een persoonlijk geloof met God

2. Weerbaar wordt op geestelijk, emotioneel, seksueel en fysiek gebied


3. Sterk en moedig leert staan in tijden van obstakels en tegenslagen

Jij staat op een unieke plaats in dit leven, in deze maatschappij, en doorwandelt een heel eigen reis. Mijn allergrootste verlangen is dat jij daarin Gods karakter beter en dieper leert kennen. De missiepunten zijn ook niet bedoeld om er krampachtig naar te streven alsof het allemaal van jou afhangt. De ene keer zet je zelf actief een stap in het geloof en zie je Gods hand dingen veranderen in jou, of in je leven (die eerste is waarschijnlijker). De andere keer strek je alleen je handen uit naar boven als noodkreet of vanuit hoopvolle verwachting, en beweegt God op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. God wil maar één ding, en dat ben jij. Jouw reis. Jouw hart. Jouw God zijn.

Image by Febiyan
4. Je stem vindt en gaat gebruiken in deze gebroken wereld

5. Leert hoe je gezonde keuzes maakt en standpunten inneemt

De vijf missiepunten zijn het kader waarbinnen Lighthousevrouwen werkt. Het blog is er om je aan het nadenken te zetten, een ander perspectief of nieuw inzicht te geven. Wat wij níet doen bij Lighthousevrouwen, is zeggen wat jij moet doen. We schrijven de brieven om te laten zien welke keuzes je kunt maken, en hoe je die keuzes kunt maken. Maar wij hebben niet alle antwoorden, daarvoor verwijs ik je door naar God. Wat ik wil aangeven hiermee is dat jijzelf verantwoordelijk bent voor de stappen die je zet. Alleen, het moeilijke van dit leven is dat er ook heel veel dingen op je pad komen die buitenom je eigen macht of controle zijn. Obstakels en tegenslagen. Daarom doen we het leven ook samen. Samen met God en met de vrouwen om ons heen. Ga je mee met ons?

Image by Charlotte Noelle

Lighthouse Letters

Het streven is om elke maand een nieuwe Lighthouse Letter te posten.  De blogs zijn gecentreerd rondom de thema's seksualiteit, single-zijn, weerbaarheid, vrouw-zijn, relaties, community en het christelijk geloof. Heb jij vragen, suggesties of juist antwoorden hierop? Neem gerust contact met mij op.  Klik op onderstaande knop om naar de blog pagina te gaan.

Foto 18-09-2020 19 47 17.jpg

Voor jou

De blogs zijn het leeswerk waar je hier misschien voornamelijk voor komt, maar het belangrijkste vind ik dat jij hier weggaat met praktische tools voor het dagelijks leven. Daarom zijn er diverse gratis downloads beschikbaar die je uit kunt printen. Denk aan invulteksten, een gebedskalender of Bijbel/Woord-studies.

Veel succes ermee!

bottom of page