7C12B34A-39CA-4FEE-B4D5-FA701349E3CF_edited_edited.jpg

weerbaarheids

trainingen

Foto 06-09-2021 21 00 03.jpg

Een van de missies is dat jij weerbaar wordt op

geestelijk, emotioneel, seksueel en fysiek gebied.

Wij geloven dat het enorm hard nodig is dat vrouwen zich weerbaarder gaan voelen in deze maatschappij. Een maatschappij en wereld die simpelweg niet altijd veilig is voor een vrouw. Op de werkvloer, op straat, in de kerk, binnen je eigen familie: overal kun je in situaties belanden of mensen tegenkomen die over je grenzen heen gaan. Dit kan heel intimiderend en confronterend zijn, waarbij je je vaak machteloos voelt. Maar er zit zoveel meer kracht in ons als vrouwen dan wij beseffen. We moeten alleen nog ontdekken hoe we die kracht eruithalen en inzetten op het juiste moment. Ik geloof dat God jou en mij weerbaar wil maken. Ik geloof zelfs dat dat een opdracht is en geen optie. Door te bidden tot God sta je altijd sterk, maar Hij geeft ons ook een heleboel tools, kennis en  skills van mensen om daar in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan.

Daarom zijn we gestart met het organiseren van  weerbaarheidstrainingen, waarvan de eerste heeft plaatsgevonden op zaterdag 1 mei 2021, in samenwerking met Krav Maga Zeeland. Het was een hele bijzondere, toffe, confronterende eerste training, met prachtige deelnemers uit compleet verschillende leeftijdscategorieën. Blijf de website en de social media in de gaten houden voor de volgende training. Het is nog niet bekend wanneer deze wordt georganiseerd, maar er gaat een vervolg komen. Heb je vragen hierover? Stuur dan een e-mailtje via de website of direct via info@lighthousevrouwen.nl.

08F5CD39-248A-4CA9-B487-BEE4010D2537.JPG
1 mei 2021.PNG

De allereerste weerbaarheidstraining* van Lighthousevrouwen is een feit! In samenwerking met Krav Maga Zeeland hebben wij deze training mogelijk gemaakt, speciaal voor jou, waarin je stap voor stap leert omgaan met grenzen stellen, handelt vanuit zelfvertrouwen en hoe je reageert op geweld en agressie. Bij LV willen we weerbaarheid zo praktisch mogelijk maken, daarom is deze training nu toegankelijk voor jou. Voor meer informatie* stuur een mailtje naar info@lighthousevrouwen.nl. Het wordt een hele gave ochtend, dus meld je snel aan! Neem ook eens een kijkje op www.kravmagazeeland.com.

*de training is aangepast op de covid-19 maatregelen