top of page
7C12B34A-39CA-4FEE-B4D5-FA701349E3CF_edited_edited.jpg

weerbaarheids

trainingen

Weerbaarheidstraining 21 mei 2022.PNG

zaterdag 21 mei 2022

Omdat vorig jaar een succes was, komt er dit jaar een tweede ronde: op zaterdag 21 mei 2022 in Colijnsplaat! Stap voor stap leer je onder leiding van Max Heemskerk omgaan met grenzen stellen, handelen vanuit zelfvertrouwen en hoe te reageren op geweld en agressie. Ook leer je zorgen voor je eigen veiligheid, dealen met spanning en je eigen rechten begrijpen en aanvaarden.

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem wat oorspronkelijk is ontworpen voor het Israëlische leger, maar ondertussen al jarenlang toepasbaar is gemaakt voor de gewone burger. Het is een logische, effectieve en doeltreffende manier van jezelf weerbaar maken. En dat is precies wat Lighthousevrouwen voor ogen heeft: weerbaarheid zo praktisch mogelijk maken voor jou.

Wil je meer weten? Voor meer informatie stuur je een mailtje naar info@lighthousevrouwen.nl. Het wordt een hele gave ochtend, dus meld je snel aan! Meld je gezellig samen aan met een vriendin. Neem ook eens een kijkje op www.kravmagazeeland.com.

Image by Michael Starkie

Ben jij weerbaar op geestelijk, emotioneel,

seksueel en fysiek gebied?

Wij geloven dat het enorm hard nodig is dat vrouwen zich weerbaarder gaan voelen in deze maatschappij. Een maatschappij en wereld die simpelweg niet altijd veilig is voor een vrouw. Op de werkvloer, op straat, in de kerk, binnen je eigen familie: overal kun je in situaties belanden of mensen tegenkomen die over je grenzen heen gaan. Dit kan heel intimiderend en confronterend zijn, waarbij je je vaak machteloos voelt. Maar er zit zoveel meer kracht in ons als vrouwen dan wij beseffen. We moeten alleen nog ontdekken hoe we die kracht eruithalen en inzetten op het juiste moment. Ik geloof dat God jou en mij weerbaar wil maken. Ik geloof zelfs dat dat een opdracht is en geen optie. Door te bidden tot God sta je altijd sterk, maar Hij geeft ons ook een heleboel tools, kennis en  skills van mensen om daar in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan.

Daarom zijn we gestart met het organiseren van  weerbaarheidstrainingen, waarvan de eerste heeft plaatsgevonden op zaterdag 1 mei 2021, in samenwerking met Krav Maga Zeeland. Het was een hele bijzondere, toffe, confronterende eerste training, met prachtige deelnemers uit compleet verschillende leeftijdscategorieën. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen kan wel iets leren op het gebied van weerbaarheid. Krav Maga is bij uitstek een hele geschikte manier om zelfverzekerder te worden, grenzen aan te leren geven en veiligheid voor jezelf en de ander op de eerste plaats te zetten. Mis de trainingen niet!

 

Heb je vragen hierover? Stuur dan een e-mailtje via de website of direct via info@lighthousevrouwen.nl.

08F5CD39-248A-4CA9-B487-BEE4010D2537.JPG
1 mei 2021.PNG

De allereerste weerbaarheidstraining* van Lighthousevrouwen is een feit! In samenwerking met Krav Maga Zeeland hebben wij deze training mogelijk gemaakt, speciaal voor jou, waarin je stap voor stap leert omgaan met grenzen stellen, handelt vanuit zelfvertrouwen en hoe je reageert op geweld en agressie. Bij LV willen we weerbaarheid zo praktisch mogelijk maken, daarom is deze training nu toegankelijk voor jou. Voor meer informatie* stuur een mailtje naar info@lighthousevrouwen.nl. Het wordt een hele gave ochtend, dus meld je snel aan! Neem ook eens een kijkje op www.kravmagazeeland.com.

*de training is aangepast op de covid-19 maatregelen

bottom of page